Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Nimi: Jeremy

Ikä: 13

Sukunimi: Belpois

Väri: Sininen/Ruskea

Ihastus: Aelita

Kuvailu: Jeremy on tietokone nörtti ja ensimmäinen joka löysi supertietokoneen ja käynnisti sen. Hän on aina porukan viisain mutta ei siltikään tylsä. Hän on hyvä ystävä ja aina ajattelee ensin sotureiden turvallisuutta. Hän on aina ollut ihastunut Aelitaan ja kun Aelita materialisoitiin, heistä tuli virallisesti pari. Jeremy on käynyt, tai ainakin yrittänyt mennä Lyokoon vain muutaman kerran, mutta hänellä ei ole ikinä nähty Lyoko asua.

 

 

 

 

 

Nimi: Aelita

Sukunimi: Hopper/Stones/Schaeffer

Ikä: 12

Väri: Pinkki

Ase: Alkukaudesta Aelitalla oli vain luovuus voima, mutta myöhemmin Jeremy ohjelmoi Aelitalle siivet ja Aelita kehitti Jeremyn avustuksella itselleen superkentät.

Ihastus: Jeremy

Paras kaveri: Yumi

Kuvailu: Aelita on hellä mutta Lyokossa todella tarkka ja taistelevainen. Hän on aina ystävällinen, mutta kiivas suuttuessaan. Hän on suurin piirtein samalla älykkyystasolla Jeremyn kanssa, joten he aina yhdessä ratkovat kaikki ohjelmistobugit yms. Aelita on Lyokon ja XANAn luojan Franz Hopperin tytär.

 

 

 

 

Nimi: Yumi

Sukunimi: Ishiyama

Ikä: 15

Väri: Musta

Ase: Viuhkat ja telekinesia

Kulkuneuvo: Overwing

Ihastus: Ulrich tai William

Paras kaveri: Aelita

Kuvaus: Yumi on pinnallinen Ulrickin ja Williamin suhteen. Sitä ei koskaan tiedä kumpaa hän aidosti rakastaa. Yumi on tiukka ja Lyokossa todella hyvä, mutta viuhka ei ole kuitenkaan Lyoko aseiden parhaimmasta päästä. Sillä voi kuitenkin osua kahteen kohteeseen yhdellä heitolla. Yumi on japanilainen ja hän on muita vuoden vanhempi. Hän ei asu Kadicin koululla, vaan vanhempiensa kanssa.

 

 

 

 

 

 

Nimi: Ulrich

Sukunimi: Stern

Ikä: 14

väri: Vihreän sävyt

Ase: Sapelit, kolmiinnu-fuusio, supersprintti.

Kulkuneuvo: Overbike

Ihastus: Yumi

Paras kaveri: Odd

Kuvaus: Ulrich on pettynyt, koska Yumi ilmeisesti hyväksyy heidät vain kavereina ja ainut joka tuntuu olevan kiinnostunut hänestä on ärsyttävä Sissi. Ulrich on välillä kyllästynyt ainiaiseen taistelemiseen XANAa vastaan, mutta silti taistelutahtoa ei puutu. Hän on aina se joka suojaa muita. Lyokossa Ulrich on mielestani paras, koska hänellä on kolmiinnu-fuusio, supersprintti ja sapelit, joten erikois voimista ei pitäisi olla pulaa. Myös hänellä nähdyt asut ovat hyvät.

 

 

 

 

 

 

http://static1.fjcdn.com/comments/does+anyone+remember+code+lyoko+odd+della+robbia+was+the+_53184471b07a0898816b345af138677f.png

Nimi: Odd

Sukunimi: Della Robbia

Ikä: 13-14

Väri: Lila

Ase: Lasernuolet

Kulkuvärine: Owerboard

Ihastus: Kaikki koulun tytöt

Paras kaveri: Ulrich

Kuvaus: Odd on todella hauska & vitsikäs. Hän on porukan letkein ja ajattelemattomin, mutta kekseliäisyyttä häneltä ei puutu. Odd joutuu usein pulaan ja joskus tekee Ulrichista syypään. Oddilla ei ole ollut ikinä virallista tyttöystävää paitsi eräs tyttö nimeltä Samantha toisesta koulusta, joka käy harvoin Kadickin koulussa. 

 

 

 

 

 

 

Nimi: William

Sukunimi: Dunbar

Ikä: 14-15

Väri: Musta

Ase: Miekka (yksi isku riittää devirtualisoimaan vastustajan).

Ihastus: Yumi

Kuvaus: William tuli aika myöhään Code Lyokoon, koska tekijät eivät halunneet viidettä Lyoko soturia. Kun William pääsi vihille Lyokosta ja hänet vihdoin otettiin mukaan jengiin, XANA otti hänet valtaansa ja William jäi Lyokoon. Hänestä tuli yksi neljän soturin vastustajista. Sillä aikaa kun William oli XANAn vallassa, Jeremy loi hänestä kopion oikeaan elämään, jotta hänen katoaminen ei herättäisi huomiota. Kun William lopultakin saatiin vapautettua viimeisen kauden loppupuolella, hänet jätettiin jengin ulkopuolelle, sillä pelättiin XANAn saavan hänet valtaansa uudelleen, koska hän ei osannut vastustaa sitä niin kuin muut.

©2020 Code Lyoko - suntuubi.com