Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä on listattuna kaikki Lyokon hirviöt kuvausten kera, nauttikaa!

Megatankki

Megatankki on iso kuulamainen pallo joka avautuessaan on valmis ampumaan. Poiketen muista hirviöistä, megatankki ei ammu laasereita, vaan isoja laserseiniä jotka aiheuttavat pahempaa tuhoa ja niihin on vaikeampi osua. Megatankin voi tuhota osumalla sen sisälle olevaan XANAn merkkiin.

Elämäpisteiden menetys: 100, osuma devirtualisoi.

 

 

Tarantella

Tarantella on ollut mukana XANAn armeijassa toisesta tuotantokaudesta asti. Se ampuu laasereita kahdesta etummaisesta jalastaan. Alkaessaan ampumaan Tarantella taittaa edestä katsottuna oikean takajalkansa alleen ja suoristaa vasemman takajalan eteen. Se voi myös ampua kävellessään.

Elämäpisteiden menetys: 20 per osuma.

 

 

Herhiläinen

Herhiläiset ovat parvessa lentäviä hirviöitä, joita tulee aina kerrallaan vähintään kolme. Ne ampuvat laasereita taittamalla takapäätä eteen. Vaikka niillä on pitkät terävät piikit, ne eivät käytä niitä, vaan ne tuovat hirviöön vain 'pelottavuutta'. Kuvitelkaapa nämä hirviöt ilman piikkejä, niin ymmärrätte :D

Elämäpisteiden menetys: 20 per osuma.

 

 

Blokki

Blokit ovat useiten ilmestyviä hirviöitä. Ne ampuvat laasereita XANAn merkin kohdalta, tuliympyröitä, sekä jäätä, mikä jäädyttää vastustajan kolmeksi minuutiksi tai tappaa kokonaan jos vastustajalla ei ole tarpeeksi elämäpisteitä. Blokin voi tuhota osumalla mihin tahansa neljästä XANAn merkistä.

Elämäpisteiden menetys: Laser & tuliympyrä 30 pistettä per osuma.

 

Kankrela

Nämä pienet oudot otukset ovat Kankreloita, eivät kovin vaarallisia ja helposti tuhottavia, mutta pienen kokonsa ansioista ne voivat helposti yllättää vastustajan. Ilmestyvät usein kahdestaan. Kankrelat ampuvat punaisesta kohdasta.

Elämäpisteiden menetys: 20 pistettä per osuma.

 

 

Rapu

Ravut ovat korkeita ja niihin on aika vaikea osua. Niitä tavataan useiten metsäsektorilla ja ne ampuvat keskimmäisestä valkoisesta ''silmästään''. Ravun voi tuhota osumalla sen päällä olevaan XANAn merkkiin.

Elämäpisteiden menetys: 40 pistettä per osuma.

(Punainen 'sädetys' ravun alta vie 100, eli devirtualisoi)

 

 

Kraakki

http://editthis.info/images/code_wiki/b/bb/Kongres.jpg

Kraakit tulevat mukaan vasta neljännellä tuotantokaudella, kun Jeremy luo yhdessä Aelitan kanssa Skidin, jolla he pääsevät matkaamaan digimeressä. Kuten Skidikin, XANA on luonut Kraakit kestämään digimerta ja se onkin ainut paikka missä niitä tavataan. Kraakin voi tuhota osumalla mihin kohtaan tahansa sen ruumiissa.

 

 

 

Matelija

Matelijat asustelevat vitossektorissa ja liikkuvat eteenpäin ''ryömimällä'', eli etenemällä kahdella jalallaan ja raahaamalla takaruumistaan. Ne ampuvat suustaan lasereita ja ne voi tuhota osumalla päässä olevaan XANAn merkkiin/katkaisemalla jalat yms.

Elämäpisteiden menetys: 20 pistettä per osuma.

 

 

Meduusa

Meduusa on XANAn päähirviö joka ilmestyy ekan kerran toisen tuotantokauden alussa. Se voi ottaa ihmisestä muistia tai laittaa siihen itse jotain (kuten Williamille pahuuden). Meduusan päätehtävänä on yrittää viedä Aelitan muistissa oleva avain joka vapauttaisi XANAn supertietokoneesta. Meduusa on aina Lyokossa ja sen täytyy itse matkustaa sektorista toiseen. Se ei myöskään voi kuolla ja materialisoitua paikan päälle jälleen uudelleen.

 

 

 

Manta

Manta on vitossektorissa asuva hirviö joka syntyy Taivaan kupolin seinästä. Se liikkuu lentämällä ja ampuu edessä olevan kahden ''piikin'' välistä laasereita. Manta voi myös ''munia'' lentäviä miinoja jotka räjähtelee.

Elämäpisteiden menetys: 20 pistettä per osuma.

(Miinan räjähdyksestä devirtualisoituu)

 

Hai

Hait ovat pieniä otuksia, mitkä asuvat digimeressä. Ne ampuvat suustaan ja ne voi tuhota osumalla mihin kohtaan vain niiden ruumista.

 

Kolossi

Ja sitten on Kolossi, neljännen kauden hirmuinen ilmestys. Tämä karju on erittäin suuren kokoinen ja siinä on yhteensä viisi XANAn silmää, joista kahteen isoimpaan on osuttava ennenkuin tämä tuhoutuu. Ne silmät ovat edestä katsottuna oikeassa kädessä ja naamassa. Kolossi on Lyokosotureiden pahin vastustajahirviö, mutta onneksi se edes etenee hitaasti.

 

©2020 Code Lyoko - suntuubi.com